Open Huizen Dag

Zaterdag is het weer Open Huizen Dag

Leestijd: < 1 minuut

Eerder deze week hebben wij al een checklist opgesteld voor alles wat je moet weten als je deelneemt aan Open Huizen Dag. Zaterdag aanstaande kan je door heel Nederland huizen bezoeken om te kijken of jij deze wilt kopen.

Dit jaar geeft de makelaarsvereniging NVM aan dat er na verwachting minder mensen mee zullen doen aan Open Huizen Dag in de grote steden en de Randstad. Deze voorspelling werd gedaan nadat er de afgelopen tijd steeds minder huizen beschikbaar zijn en als de huizen er wel zijn ze snel worden verkocht.

Het advies dat het NVM geeft aan de deelnemers is om vooraf al uit te zoeken hoeveel zij kunnen lenen. Een lijst met wensen voor het nieuwe huis op zak hebben wordt ook aangeraden.

Benut je kansen

Heb je online veel gezocht en een huis gevonden waar je geïnteresseerd in bent? Benut dan deze zaterdag je kans om te kijken of de foto’s die online stonden ook echt overeenkomen met het huis.

Krabbel niet terug omdat er misschien geen goede isolatie is in het huis. Mocht je energiebesparende maatregelen nemen dan kan dit meegenomen worden in je hypotheek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle hypotheekrentes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *