Online hypotheek afsluiten

Verzekeraar a.s.r. biedt nieuwe startershypotheek aan

Leestijd: < 1 minuut

Aankomende week zal de verzekeringsmaatschappij a.s.r. een startershypotheek met een looptijd van veertig jaar gaan aanbieden. Voorheen was dit nog een hypotheek die een looptijd had van dertig jaar.

Gister liet a.s.r. weten dat, na een succesvolle pilot te hebben uitgevoerd, er goede resultaten zijn gekomen waardoor de nieuwe hypotheek wordt aangeboden.

De nieuwe startershypotheek

Volgens verzekeraar a.s.r. moet deze nieuwe hypotheek ervoor zorgen dat het makkelijk voor starters wordt om deel te nemen aan de competitieve huizenmarkt. De maanden lasten zullen lager en constant zijn over de gehele looptijd voor de starters die deze hypotheek aanvragen. Dus ten opzichte van de eerdere hypotheek met een kortere looptijd is de lening lager. Maar als we de rentelasten erbij op zouden tellen is het relatief een hogere totale uitkomst.

Hypotheekverstrekkers willen verandering

Verschillende hypotheekverstrekkers zijn al een tijd bezig om uit te zoeken hoe zij hypotheken specifieker kunnen maken zodat de wensen voor alle doelgroepen worden vervult. Deze nieuwe hypotheek is daar een voorbeeld van. Zoals we allang weten zorgen de stijgende prijzen ervoor dat het moeilijk is voor iedereen om mee te doen op de huizenmarkt maar vooral voor starters. Dit is dan ook een mogelijkheid voor starters om mee te doen op de huizenmarkt.  Hiernaast is het mogelijk om jaarlijks een boetevrije aflossing te doen van 15 procent.

Hulp nodig?

Wil jij hulp en advies bij het afsluiten van een hypotheek? Onze hypotheekadviseurs staan voor jou klaar. Zij zijn te bereiken op 020 2611 666.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *