Open Huizen Dag

“Oversluiten? Is dat voor mij voordelig?”

Leestijd: < 1 minuut

Het is tijd om van de lage hypotheekrentes te profiteren! Maak gebruik via onze speciale tool voor oversluiters en bekijk hoeveel jij kan besparen als je je hypotheek zelf oversluit!

Wat willen wij graag van je weten?

We weten niet zomaar of jij baat hebt bij het oversluiten van je hypotheek. We vragen hiervoor informatie op over je huidige hypotheek. De tool maakt vervolgens een berekening, zodat je weet of oversluiten voor jou nut heeft. We willen bijvoorbeeld weten:

  • Wie je huidige geldverstrekker is;
  • Hoe lang je hypotheek nog loopt;
  • Hoe hoog de oorspronkelijke hypotheekschuld was;
  • Hoe hoog de huidige hypotheekschuld is;
  • Wat je rentevaste-periode is;
  • Hoeveel rente je nu betaalt.

Houd deze gegevens bij de hand als je gaat berekenen of oversluiten voor jou aantrekkelijk is!

Wat berekenen wij voor je?

De tool maakt verschillende zaken inzichtelijk. Er wordt voor jou berekend hoeveel de boeteberekening is van je huidige geldverstrekker. Let op: dit is een indicatie. Voor een definitieve boeteberekening kan je contact opnemen met de verstrekker van je huidige hypotheek. Naast de boeteberekening laten we zien wat het rentevoordeel is ten opzichte van wat je nu betaalt en wat je gaat besparen. Hierdoor weet je of het voor jou voordelig is om je huidige hypotheek over te sluiten!

Is oversluiten voor jou voordelig?

Als uit jouw berekening gebleken is dat oversluiten jou wat gaat opleveren, dan kan je direct verder. Aan de hand van de door jou ingevulde gegevens, kan je de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken en meteen oversluiten! Super eenvoudig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *