Online hypotheek afsluiten

Zes redenen om je hypotheek online af te sluiten

Leestijd: 2 minuten

Denk jij er over om je hypotheek online af te sluiten? Maar vraag jij je af of je dat wel kan en weet je niet wat de voordelen zijn? Lees dan snel verder! Wij geven je namelijk zes redenen om je hypotheek wel online af te sluiten.

1. Hypotheek in een week

Online een hypotheek regelen is super snel. Je ontvangt namelijk in 24 uur een renteaanbod en je hypotheek kan in een week geregeld zijn! Hoe sneller jij de opgevraagde documenten aanlevert, hoe sneller wij kunnen werken om je hypotheek rond te krijgen.

2. Je kan het makkelijk zelf

Veel mensen denken dat het afsluiten van een hypotheek ingewikkeld is en dat je een advies nodig hebt. Dat is een misvatting want advies is in veel gevallen niet nodig. Starters kunnen sinds 2013 namelijk nog maar kiezen uit twee hypotheekvormen:

  • Annuïtaire hypotheek;
  • Lineaire hypotheek.

Er valt dus nog maar weinig te kiezen. Een afweging tussen twee hypotheekvormen kan je goed zelf maken! Om jou te helpen bij je keuze, hebben wij alle benodigde informatie voor je verzameld op Hypotheek24.nl.

Het online afsluiten van een hypotheek is niet alleen voor starters. Ook doorstromers en oversluiters kunnen hun hypotheek online regelen. Naast bovenstaande hypotheekvormen, kan je als doorstromer of oversluiter ook kiezen voor een aflossingsvrije hypotheek. Mits je huidige hypotheek afgesloten is voor 1 januari 2013.

3. Bespaar duizenden euro’s

Online een hypotheek afsluiten bespaart je niet alleen tijd, je bespaart ook veel geld. Een hypotheek afsluiten via een hypotheekadviseur, kost al snel tussen € 2500 tot € 3000,-. Bij Hypotheek24.nl maak je zelf de keuzes waardoor het afsluiten van een hypotheek maar € 650,- kost. Het geld dat je bespaart, kan je weer in je nieuwe woning steken!

4. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een goede voorbereiding is het halve werk. Duik in het onderwerp hypotheken en maak je voorbereiding helemaal compleet met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens zo’n gesprek kijken we naar je financiële situatie en welke hypotheken bij jou passen. Ook beantwoorden we al je vragen en lopen we het stappenplan met je door waarmee je je hypotheek online afsluit. Hierna ben je er helemaal klaar voor!

5. Waar en wanneer het jou uitkomt

Nog een voordeel van het online afsluiten van je hypotheek, is dat je het in je eigen tijd kunt regelen. Je hoeft geen vrij te nemen van je werk om langs de adviseur te gaan. Je regelt je hypotheek gewoon thuis op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt.

6. Je staat er niet alleen voor

Je regelt je hypotheek online, maar dat betekent niet dat je alles in je eentje doet. Tijdens je aanvraag krijg je een persoonlijke hypotheekcoach die alles van jouw aanvraag af weet. Wel zo handig! Als je vragen hebt, dan beantwoorden we die voor je via chat, telefoon of e-mail. Er staat namelijk een heel team van hypotheekexperts voor je klaar.

Hypotheek zelf afsluiten

Redenen genoeg om je hypotheek zelf af te sluiten. Start je online aanvraag, doorloop alle stappen en voor je het weet, ontkurk je een fles champagne in je nieuwe huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *