Open Huizen Dag

Open Huizen Dag trekt 150.000 mensen

Leestijd: < 1 minuut

Heb je afgelopen zaterdag een lekker stuk appeltaart gegeten? Dan ben jij wellicht een van de 150.000 mensen die afgelopen zaterdag de Open Huizen Dag bezocht hebben. Zaterdag waren zo’n 45.000 woningen vrijblijvend te bezichtigen. In vergelijking met de Open Huizen Dag in oktober deden er deze keer minder huizen mee. Dat kan te maken hebben met het feit dat er momenteel minder huizen te koop staan, zo bericht de nu.nl.

Welke huizen deden mee aan de Open Huizen Dag?

De huizen die afgelopen zaterdag tussen 11.00 en 15.00u te bezoeken waren staan voornamelijk in steden. Daarnaast zijn de huizen vaak relatief goedkoop. Ongeveer 55% van de woningen die mee deden aan de Open Huizen Dag staat te koop met een vraagprijs tussen € 100.000,- en € 250.000,-. Van alle deelnemende woningen had een kleine 5% een vraagprijs van € 600.000,- of meer.

 

Heb je je droomhuis gevonden?

Wie weet ben jij afgelopen zaterdag je ideale woning tegengekomen. Dan is het tijd om een bod uit te brengen en een hypotheek af te sluiten. Via een eenvoudig stappenplan kan je via Hypotheek24 zelf online een hypotheek afsluiten. Een hypotheek afsluiten kan je eenvoudig zelf waardoor je kan besparen op de kosten van een hypotheekadvies. Heb je vragen? Dan zijn wij er om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *