Neem de doorlooptijden mee in je hypotheekkeuze

Leestijd: < 1 minuut

Het gaat goed met de woningmarkt. Vooral in Amsterdam en Utrecht worden er steeds meer woningen verkocht. De stijging van de huizenprijzen leidt niet alleen tot meer verkochte woningen, maar ook tot grote drukte bij de geldverstrekkers waardoor de doorlooptijden oplopen.

Let op doorlooptijden

De hypotheekcoaches van Hypotheek24.nl raden nieuwe klanten aan de doorlooptijden bij de geldverstrekkers mee te nemen bij de hypotheekkeuze. Voor klanten waarbij een snelle afhandeling noodzakelijk is, in verband met het verlopen van de ontbindende voorwaarden, kunnen de doorlooptijden een belangrijke factor zijn bij de keuze voor een hypotheekverstrekker.

Wij informeren onze klanten hier dan ook zo goed mogelijk over, want hoe vollediger zij geïnformeerd zijn, hoe beter de keuze voor een bepaalde geldverstrekker!

Zelfstandig ondernemers

Voor zzp’ers kan het langer duren voordat de aanvraag rond is. Dit wordt veroorzaakt door de extra documenten die moeten worden aangeleverd en beoordeeld.

Je kan de snelheid van je aanvraag enigszins beïnvloeden door de benodigde documenten zo snel en volledig mogelijk bij ons aan te leveren. Regel je de overlijdensrisicoverzekering zelf? Vraag deze dan ook tijdig aan en vul de gezondheidsverklaring zo snel mogelijk in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *