Vergelijk alle hypotheekverstrekkers op Hypotheek24.nl

Leestijd: < 1 minuut

Uit onderzoek gedaan door Oostdam en Partners is gebleken dat van de verschillende financiële dienstverleners de meerderheid niet alle producten laat zien bij het zoeken naar een geschikt product voor hun klant. 

Grote verschillen

Het adviesbureau deed onderzoek naar de dienstverleningsdocumenten van de advieskantoren. Het ging om 280 dienstverleningsdocumenten van 123 kantoren. Zij kwamen tot de conclusie dat bij de hypotheek- en risicoadviseurs slechts 32% een uitgebreide productkeuze aanboden. Oostdam en Partners laat in het onderzoek ook een groot verschil in tarieven zien. Bij de hypotheken is het duurste tarief 2,5 keer zo hoog als het laagste tarief. Het hele rapport kan je ook zelf teruglezen.

Alle hypotheekverstrekkers vergelijken

Op Hypotheek24.nl kan je alle hypotheekverstrekkers met elkaar vergelijken. Aan de hand van de door jou ingevulde gegevens komen de voordeligste hypotheken bovenaan te staan. Omdat je op de website alles zelf kan, bespaar je zo makkelijk op de hypotheekkosten. Voor starters zijn er maar twee opties bij het kiezen van een hypotheek, daarom kan je de hypotheek makkelijk zelf samen stellen en aanvragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *