Online hypotheek afsluiten

Online hypotheek in opkomst

Leestijd: < 1 minuut

Dat je je hypotheek het beste online kan afsluiten, dat weten steeds meer mensen tegenwoordig. Dat blijkt uit een artikel uit De Financiële Telegraaf van deze morgen. De krant kopt ‘Online hypotheken in opmars’. ‘Consumenten regelen al tal van zaken online, het is logisch dat het online je hypotheek regelen nu ook vanzelfsprekend lijkt te worden’ zegt Peter Ruys, directeur van Hypotheek24.nl.

Cijfers

Peter Ruys vertelt: “We bestaan nu twee jaar en we zijn in die tijd sterk gegroeid. In het eerste jaar sloten 1300 mensen via ons een hypotheek af en in het tweede jaar hadden we 3700 klanten”.

Online hypotheek afsluiten

“Het is relatief eenvoudig om je hypotheek online af te sluiten. Zeker als je voor het eerst een huis koopt” aldus Peter Ruys. Maar het afsluiten van een hypotheek zonder advies is niet voor iedereen geschikt. Speciaal voor die groep biedt Hypotheek24.nl ook hypotheekadvies aan. Hypotheek24.nl is er namelijk voor iedereen!

Voordelen van online afsluiten

Een hypotheek sluit je af bij Hypotheek24.nl omdat je:

  • De hypotheek in je eigen tijd kan regelen, gewoon vanuit huis;
  • Geen vrij hoeft te nemen voor een afspraak bij een adviseur;
  • Een persoonlijke hypotheekcoach krijgt;
  • Binnen 24 uur antwoord krijgt;
  • Kosten bespaart;
  • Zelf de status van je aanvraag kan bijhouden door Track & Trace.

Kortom een online hypotheek biedt vele voordelen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? En wil je ook flink besparen door je hypotheek online te regelen? Maak dan een afspraak met een van de hypotheekexperts van Hypotheek24.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *