Neo Hypotheken: nu ook af te sluiten via Hypotheek24!

Leestijd: 3 minuten

Ben je op zoek naar een nieuwe hypotheek? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf nu is het ook via Hypotheek24 mogelijk om een hypotheek af te sluiten bij Neo Hypotheken! Naast de scherpe rentetarieven heeft Neo Hypotheken nog een aantal andere gunstige hypotheekvoorwaarden. Ook staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zetten de belangrijkste kenmerken van Neo Hypotheken voor je op een rij!

Scherpe rentetarieven

Bij Neo Hypotheken is het mogelijk om een annuïtaire, lineaire en aflossingsvrije hypotheek af te sluiten. Ook biedt Neo Hypotheken de mogelijkheid om je hypotheek tegen een scherp rentetarief af te sluiten wanneer je kiest voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Momenteel staat Neo Hypotheken in de top 10 van goedkoopste rentes voor hypotheken met NHG. Zo betaal je op dit moment voor een annuïtaire hypotheek met een rentevaste periode van 10 jaar een rentepercentage van 3,70%! 

Bekijk hier alle actuele hypotheekrentes!

Gunstige voorwaarden Neo Hypotheken

Naaste de scherpe rentetarieven heeft Neo Hypotheken een aantal gunstige hypotheekvoorwaarden. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij: 

  • De hypotheekofferte heeft een geldigheidstermijn van 6 maanden
  • Je kunt met eigen geld onbeperkt boetevrij aflossen op je hypotheek 
  • Een consumptief leningsdeel is mogelijk
  • De rente daalt automatisch wanneer je door aflossen in een lagere risicoklasse valt 
  • Als de rente op de dag van passeren lager is dan de offerterente geldt de lagere dagrente 
  • Je kunt met familieleden een hypotheek aanvragen
  • Financiering mogelijk voor bouw in eigen beheer (zelfbouw)
  • Verhuisregeling is mogelijk, binnen 6 maanden na aflossing van de huidige hypotheek

Wil je de volledige voorwaarden van Neo Hypotheken bekijken? Lees ze hier!  

Extra leenbedragen voor duurzame woningen

Bij Neo Hypotheken staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het verduurzamen van de woning wordt gesteund via verschillende regelingen. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen de aankoop van een nieuwe woning en het verduurzamen van je huidige woning.

Bij de aankoop van een nieuwe woning met een energielabel dat hoger is dan E, F of G, kun je tot wel € 50.000 extra lenen. Het idee is dat bewoners van energiezuinige woningen een lagere energierekening hebben, waardoor een groter hypotheekbedrag verantwoord is.

Wanneer je je huidige woning wilt verduurzamen met energiebesparende maatregelen, kun je tot wel € 20.000 extra lenen. Het extra leenbedrag neemt af met de duurzaamheid van het label, omdat er bij woningen met een slechter energielabel meer energiebesparende maatregelen nodig zijn.

Zelfstandig afsluiten óf in combinatie met advies: de keuze is aan jou!

Via Hypotheek24 kun je bij Neo Hypotheken zowel zelfstandig een hypotheek afsluiten (execution only) als in combinatie met advies. Bij een ‘execution only’-hypotheek kies je zelf online welke hypotheek je wilt. Daarna ontzorgen wij je bij het aanvraagproces en regelen we de afhandeling. 

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je hypotheek in combinatie met advies af te sluiten. Onze hypotheekadviseur zal samen met jou bespreken welke hypotheek het beste bij je past, hoe je je hypotheek kunt samenstellen, hoe lang je de rente gaat vastzetten en hoe je risico’s kunt afdekken. Zo heb je de zekerheid dat je de hypotheek kiest die ook het beste bij jou past! 

Plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs! 

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden of heb je andere vragen? Maak dan hier een gratis en vrijblijvende belafspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Zo krijg je op voorhand al inzicht in je financiële mogelijkheden, maandelijkse hypotheeklasten en weet je wat je maximaal kunt lenen. Direct vragen stellen? Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp. Scan de QR-code om ons toe te voegen of klik hier! Handig toch? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *