Hypotheekadvies

10 redenen om voor hypotheekadvies te kiezen

Leestijd: 2 minuten

Je staat op het punt om je eerste huis te kopen en je wilt je hypotheek graag online afsluiten. Hypotheekadvies kan je ook online krijgen. Maar waarom zou je daar voor kiezen? Wij geven je 10 voordelen van een hypotheek met advies.

1. Wij zoeken de beste hypotheek voor jou

Onze hypotheekadviseurs zoeken de beste hypotheek voor jou uit. De beste hypotheek is namelijk voor iedereen anders en wordt gebaseerd op jouw wensen, de risico’s die je wilt nemen en op basis van jouw financiële situatie. Hierbij kijken we ook naar jouw uitgavenpatroon. De beste hypotheek kan je veel geld opleveren!

2. Zekerheid dat de hypotheek past op jouw inkomen

Wij kijken uitgebreid naar jouw inkomen en geven op basis daarvan aan wat je maximaal kan lenen. Je weet daarnaast direct hoeveel eigen middelen je nog nodig hebt om jouw droomwoning te kopen. Wil je verbouwen? Ook hiervoor bespreken we de mogelijkheden. Met advies heb je dus de zekerheid dat de woning die jij wilt kopen ook kan op basis van jouw financiële situatie!

3. Goed inzicht in de risico’s

Veel mensen sluiten een hypotheek af waardoor het lijkt alsof het niets is. Maar er zijn wel degelijk risico’s aan verbonden. Kies je voor hypotheekadvies dan krijg jij goed inzicht in de risico’s. Bijvoorbeeld wat er gebeurt als je onverwacht overlijdt, als je met pensioen gaat of werkloos wordt.

4. Hypotheekadvies in je eigen tijd

Het hypotheekadvies van Hypotheek24.nl krijg je in je eigen tijd waardoor je geen vrij hoeft te nemen van je werk. Onze adviseurs werken namelijk ook ’s avonds en je kan zelf kiezen wanneer je een afspraak maakt.

5. Gewoon vanuit huis

Je regelt je hypotheek online, gewoon vanuit huis. Je hoeft niet langs te komen op kantoor en je kan op elk gewenst moment de gevraagde documenten uploaden in je persoonlijke dossier. Wel zo makkelijk!

6. Je ontvangt een persoonlijk adviesrapport

Bij een hypotheekadvies hoort ook een adviesrapport. Je ontvangt het rapport binnen drie werkdagen zodat je alles nog eens rustig kan doornemen.

7. Al onze aanbieders onafhankelijk vergeleken

Hypotheek24.nl heeft momenteel zeventien hypotheekverstrekkers die met elkaar worden vergeleken. Daarnaast werken wij onafhankelijk waardoor we altijd voor de hypotheek zullen kiezen die geschikt is voor jou.

8. Grotere keuze uit geldverstrekkers

Het is nog niet bij elke geldverstrekker mogelijk om zonder advies je hypotheek af te sluiten. Zonder advies kan je terecht bij twaalf geldverstrekkers en met advies heb je de keuze uit zeventien geldverstrekkers. Een grotere keuze dus, die ook kan leiden tot een hypotheek met een lagere rente! Zo heb je met advies de mogelijkheid om je hypotheek af te sluiten bij Florius, ING, IQWOON, NIBC Direct en VENN Hypotheken.

9. Gecertificeerde adviseurs

Al onze hypotheekadviseur zijn gecertificeerd en hebben de nodige diploma’s gehaald. Hierdoor weet je zeker dat zij alle kennis in huis hebben om jou goed te helpen! Daarnaast weten onze adviseurs ook alles af van de acceptatieregels van de hypotheekverstrekkers, waardoor je hypotheek na het advies snel rond is.

10. Lage prijs

Hypotheekadvies is vaak duur, onnodig duur vinden wij. Bij Hypotheek24.nl krijg je als starter al advies voor € 300,- als je je hypotheek ook bij ons afsluit. Een los advies kost € 350,-. Deze kosten kan je aftrekken van de belasting!

Vrijblijvende belafspraak

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Bekijk de beschikbaarheid en maak een vrijblijvende belafspraak met een van de hypotheekadviseurs van Hypotheek24.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *