8 meest bijzondere huizen op Funda

Leestijd: 4 minuten

Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw woning of vind je het gewoon leuk om huizen te bewonderen? Dan is Funda the place to be. Van paleisjes tot bouwvallen, op Funda zijn ze er allemaal. Wij hebben de meest opvallende voor je op een rijtje gezet.

Kneuterig kasteel

  1. Dit landgoed in Klarenbeek is inclusief gracht, paardenstal en uitzicht op een oneindig landschap. Dus ben jij op zoek naar een plek met voldoende ruimte voor jouw kinderboerderij en andere nevenactiviteiten? Zoek niet verder.

Sprookjes in Den Haag

2. Dit huis in Den Haag lijkt aan de buitenkant misschien een gewoon rijtjeshuis, maar schijn bedriegt. De tuin is een sprookjesbos waar je in weg kunt zwijmelen en als kers op de taart is de zolder met een koepel zacht gezegd een bijzonder aanzicht. Voor 1 miljoen kan jij dit creatieve hoogstandje afmaken.

Oost west, gooisch best!

3. Dit landhuis in Blaricum is met zijn binnenzwembad, sauna en inpandige garage een lust voor het oog. Een grote portemonnee moet je wel hebben, maar dan weet je maar nooit welke BN’er jouw nieuwe buurman wordt.

Old but gold

4. Aan de rand van het Utrechtse centrum is er recent een pareltje vrijgekomen. Met zijn klassieke uiterlijk en moderne innerlijk is dit monumentaal herenhuis een oldie but goldie.

I’m blue, da be dee!

5. Blauw is het thema van dit huis in Amersfoort. Mocht je na het koken nog nog geen genoeg krijgen van kobalt, voel je je in de futuristische douchecabine zeker als een vis in het water. Leg €875.000 opzij en deze vangst is van jou.

Luxe in Landsmeer

6. Dit kasteel in Landsmeer is er eentje voor in de boeken. Met een autolift, adembenemende hal en wijnkelder komt dit huis rechtstreeks uit je stoutste dromen. Voor een kleine 2 miljoen ben jij de koning(in) van dit paleis.

Griekse taferelen

7. Naast huizen kun je op Funda ook appartementen bewonderen. Met een bubbelbad waar je al jouw Griekse fantasieën op los kan laten en een skyline waar je bij wegdroomt is dit appartement het beste wat Rotterdam te bieden heeft.

Take me to church!

8. Waarom alleen op zondag naar de kerk als je er de hele week kan vertoeven? Deze Utrechtse kerk is recent vrijgekomen en zou jouw nieuwe optrekje kunnen zijn! Voor €445.000 is de kogel door de kerk.

Ben jij geïnteresseerd in een van deze huizen of heb je een andere kavel op het oog? Spar met onze hypotheekadviseurs over de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *