Huizenkopers en de rentevaste-periode van 30 jaar

Hypotheek in een week

Leestijd: 2 minuten

Ook bij Hypotheek24.nl is het mogelijk om in één week je hypotheek rond te hebben! Dat wil jij toch ook? Volg de gouden tips op en wij zorgen er samen met jou voor dat je in een week naar de notaris kan! Check wel eerst of het voor jou mogelijk is om je hypotheek binnen een week af te sluiten.

Mogelijkheden hypotheek in een week

Een hypotheek binnen een week is erg mooi, maar is helaas niet voor iedereen weggelegd. Als jij een van de volgende vragen met nee beantwoordt, dan is het niet mogelijk om je hypotheek in een week te regelen.

  • Ben je in loondienst?
  • Is je hypotheekbedrag lager dan 500.000 euro?
  • Ben je in goede gezondheid?

Heb jij één of meer vragen met nee beantwoord? Wees niet getreurd! Een hypotheekaanvraag kan alsnog snel geregeld worden als je onze gouden tips opvolgt!

Werkwijze hypotheek in een week

Een hypotheek is niet zomaar in een week rond, hier kan je zelf enige invloed op uitoefenen! Volg de volgende tips op en zorg ervoor dat zoveel mogelijk factoren in jouw voordeel uitvallen.

  1. Kies de juiste geldverstrekker;
  2. Zorg dat je documenten aan de juiste voorwaarden voldoen;
  3. Vraag je overlijdensrisicoverzekering (ORV) op tijd aan.

De hypotheek binnen een week gaat bij ons in vanaf het moment dat je de betaling verricht hebt, omdat we dan inhoudelijk met je dossier aan de slag gaan. Upload alle benodigde documenten en je hebt de hypotheekofferte binnen één werkdag in huis!

Doorlooptijden bij de geldverstrekkers

Kies voor een geldverstrekker met relatief korte doorlooptijden. Als je hele dossier compleet is, dan controleert de geldverstrekker je dossier namelijk door middel van twee keuringen. De doorlooptijden van deze keuringen verschillen per geldverstrekker. Hoe korter de doorlooptijden bij de geldverstrekker, hoe sneller je hypotheek rond is. Bekijk op onze website de actuele doorlooptijden van de geldverstrekkers.

Lever je documenten goed aan 

De documenten die worden opgevraagd voor je hypotheekaanvraag moeten aan verschillende voorwaarden voldoen, in je online dossier kan je lezen aan welke. Als je je documenten in één keer goed aanlevert, dan kunnen we de documenten ook in één keer doorsturen naar de geldverstrekker. Zijn een of meerdere documenten afgekeurd? Upload dan zo snel mogelijk het juiste document. Dit houdt het tempo in je hypotheekaanvraag!

Vraag je overlijdensrisicoverzekering op tijd aan

Veel hypotheekaanvragen die binnen een week rond zijn, zijn aangevraagd zonder ORV. Maar het is wel degelijk mogelijk om je hypotheek in een week te regelen mèt ORV. Heb je een ORV nodig? Zorg er dan voor dat de ORV snel wordt aangevraagd en de gezondheidsvragen van de verzekeraar worden beantwoord. De verzekeraar bepaalt aan de hand van gezondheidsvragen of ze de verzekering accepteren of niet. Wacht dan ook niet met het beantwoorden van de gezondheidsvragen!

Hypotheek berekenen

Wil jij een hypotheek binnen een week? Bekijk dan de actuele hypotheekrentes, bereken je maximale hypotheek en volg onze tips op. Je nieuwe woning ligt super snel binnen handbereik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *