Bekijk hier de commercial van Hypotheek24.nl!

Leestijd: 2 minuten

De commercial van Hypotheek24.nl: Omdat je het makkelijk zelf kan! Met trots presenteren we onze commercial voor Hypotheek24.nl. Zelf je huis via internet verkopen of zelf je vakantie boeken kon al lang. Nu kunnen consumenten ook zelf online hun hypotheek afsluiten. Hypotheek24.nl opent daarmee de aanval op de traditionele hypotheekadviseur.


In de commercial zie je een stel op gesprek bij een traditionele hypotheekadviseur. Stoffig kantoor, pot koffie, het beeld is bekend. Na enkele vragen krijgt het stel de rekening voor het advies, 3000 euro! Maar dat kunnen ze makkelijk zelf, op Hypotheek24.nl.

Zelf online je hypotheek afsluiten, omdat je dat makkelijk zelf kan. Daar geloven we in bij Hypotheek24.nl. Op onze website helpen we je stap-voor-stap zelf je hypotheek te kiezen en af te sluiten. En omdat je het zelf doet, bespaar je zo duizenden euro’s op je afsluitkosten.

Maar waarom kan je het zelf?

Nou, vooral omdat het voor starters op de woningmarkt helemaal niet meer zo ingewikkeld is. Waar je tot 2013 nog uit veel combinaties kon kiezen, moet je nu je hypotheek in 30 jaar verplicht aflossen en is de keuze beperkt geworden. Zo kiest 90% van de starters voor een annuïteitenhypotheek, en neemt ruim 80% een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en de verplichte overlijdensrisicoverzekering. Ook kiest de grote meerderheid voor 5 of 10 jaar rentevast periode. Kortom, het kiezen is een stuk eenvoudiger geworden.

Waarom zou je zelf doen?

Ten eerste omdat je het makkelijk zelf kan en ten tweede omdat je zo duizenden euro’s kan besparen. Wie naar de traditionele hypotheekadviseur gaat, betaalt zo duizenden euro’s voor hypotheekadvies en bemiddeling. De dienstverlening van Hypotheek24.nl kost slechts 650 euro en daarmee helpen we jou stap voor stap de juiste hypotheek te kiezen. Daarnaast vertellen we je precies wanneer jij welke documenten moet aanleveren. Oh en dat aanleveren gaat supereenvoudig. Je uploadt ze gewoon via onze website.

Waarom Hypotheek24.nl?

Hypotheek24.nl is een onderdeel van DGN en zusje van bekende sites als DeGoedkoopsteNotaris.nl en ZorgKiezer.nl. Bij DGN geven we consumenten graag de tools in handen zodat ze zelf aan de slag kunnen. Of het nu gaat om het vinden van een notaris, het overstappen van zorgverzekering of het zelf online afsluiten van je hypotheek, wij maken het graag makkelijk voor je.

Waarom nu?

De hypotheekmarkt is de afgelopen jaar enorm veranderd. Voor de starter is het vele malen eenvoudiger geworden. Maar hypotheekadviseurs vragen nog steeds hoge bedragen voor hypotheekadvies. Daar willen we wat aan doen! We willen de markt in beweging brengen door jou de tools te geven om zelf online je hypotheek af te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *