MUNT Hypotheek

MUNT Hypotheken start samenwerking met Hypotheek24.nl

Leestijd: < 1 minuut

Vanaf heden kunnen consumenten via Hypotheek24.nl ook een MUNT-hypotheek afsluiten. Daarvoor is de Haagse geldverstrekker een samenwerking aangegaan met het onlangs gelanceerde Hypotheek24.nl. Steeds meer geldverstrekkers werken samen met Hypotheek24.nl, waarop consumenten zelf online hun hypotheek kunnen vergelijken, kiezen en afsluiten.

Officiële lancering Hypotheek24.nl

Eind april is Hypotheek24.nl officieel gelanceerd. ‘We bieden consumenten de mogelijkheid om zonder hypotheekadvies hun hypotheek te regelen’, zegt Chris Oosterling, salesmanager van Hypotheek24.nl. ‘En daar is veel vraag naar. We zijn in korte tijd enorm gegroeid. We verwelkomen dagelijks tientallen klanten en ook vanuit de geldverstrekkers is er veel interesse. Alle grote banken zijn inmiddels op de koffie geweest.’ Bij Hypotheek24.nl betalen consumenten alleen €650,- afsluitkosten. Zo besparen ze duizenden euro’s op hypotheekadvies.

Samenwerking MUNT Hypotheken en Hypotheek24.nl

In korte tijd is de site uitgegroeid tot een serieus kanaal , erkent ook Menno Luiten van MUNT Hypotheken. Wij zien‘Execution Only’ als een interessante aanvulling op onze bestaande distributiestrategie en Hypotheek24.nl daarbij als een serieuze, professionele partij. We hopen op een mooie samenwerking.’ Oosterling: ‘We zijn blij dat MUNT Hypotheken kiest voor een samenwerking met ons. Daarmee komen ze tegemoet aan de groeiende vraag om zonder advies een hypotheek af te sluiten. MUNT Hypotheken is een interessante speler in de hypotheekmarkt omdat ze scherpe tarieven heeft en goede voorwaarden. Daarmee is het een aantrekkelijke partij voor veel hypotheekzoekers.’

Verstrekkers waar Hypotheek24.nl afspraken mee heeft

Hypotheek24.nl vergelijkt onafhankelijk alle banken en geldverstrekkers. Naast MUNT Hypotheken konden consumenten al zelf hun hypotheek afsluiten bij Argenta, Lloyds, Hypotrust, Conservatrix en ASR. Oosterling: ‘Veel geldverstrekkers tonen interesse in ons platform. We verwachten snel nieuwe partners bekend te maken.’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *