Week van de Hypotheek

Week van de Hypotheek

Leestijd: 2 minuten

Zit jij boordevol vragen over het afsluiten van je hypotheek? Dan tref je het, want deze week is ‘Week van de Hypotheek’, een samenwerking tussen De Financiële Telegraaf (DFT), RTL Z en Hypotheek24.nl. Tijdens de Hypotheekweek worden dagelijks nieuwe artikelen online geplaatst over alles wat met hypotheken te maken heeft.

Gratis spargesprek met een expert

Heb jij na het zien van het webinar toch nog vragen over je hypotheek? Die kunnen wij voor je beantwoorden tijdens een gratis spargesprek! Tijdens het gesprek kijken we naar jouw financiële situatie, vertellen we hoe snel je hypotheek rond kan zijn en geven we je tips zodat je meteen aan de slag kan. Bekijk de beschikbaarheid en maak een afspraak met een expert van Hypotheek24.nl!

Webinar op donderdag

Er valt niet alleen veel te lezen tijdens de ‘Week van de Hypotheek’. Donderdag 2 februari vindt er om 20:30 uur een online webinar plaats met verschillende deskundigen uit de hypotheekbranche. Peter Ruys en Chris Oosterling van Hypotheek24.nl zitten aan tafel met Patricia Boon, personal financespecialist van DFT, Henriëtte Raap van Wijzer in Geldzaken en presentatrice Elianne Kuepers van RTL Z.

Slimme tips

Een uur lang praten zij je bij over de aankoop van je huis en je hypotheek. Daarnaast word je voorzien van handige informatie en slimme tips voor het afsluiten van een hypotheek. Tevens is er ruimte om vragen te stellen die door deskundigen worden beantwoord. Het online seminar is gratis en vrijblijvend en je kunt meteen bij je inschrijving al je vragen stellen. Schrijf je nu direct in want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Alles wat je moet weten

Na het volgen van het webinar weet je onder andere:

– Hoe hoog jouw maximale hypotheek is;
– Welke hypotheekvormen er zijn;
– Welke hypotheek voor jou de goedkoopste is;
– Hoe je veel gemaakte fouten voorkomt;
– Hoe je de beste hypotheek regelt;
– Of variabele óf vaste rente beter bij je past;
– Of het oversluiten van je hypotheek voor jou voordelig is.

Een stuk wijzer dus wat betreft de grootste financiële beslissing van je leven. Dat wil je niet missen! Tot donderdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *