Hypotheek in een week

Tips voor een hypotheek in een week

Leestijd: < 1 minuut

Hoera! Het is weer gelukt: een hypotheek in een week! Dit keer is het de 33-jarige starter Sai Fong die zijn hypotheek razendsnel afgesloten heeft bij Hypotheek24.nl. Om nog meer mensen zo snel een hypotheek te bezorgen, vertelt hij jou hoe hij zijn hypotheek zo vlot geregeld heeft.

Keuze en voorbereiding

“Ik heb er voor gekozen om mijn hypotheek zelf te regelen omdat ik kennis heb van hypotheken. Daarom wilde ik mijn hypotheek graag zelf, online afsluiten. De basiskennis over hypotheken had ik al in huis want ik werk in de financiële dienstverlening. Ik hoefde me hierdoor niet speciaal voor te bereiden.”

Documenten verzamelen

“Bereid je voor op de documenten die je nodig hebt voor het aanvragen van de offerte. Als je zorgt dat je die snel voorhanden hebt, dan kan je het proces heel snel afronden. De documenten had ik van te voren al geregeld zodat ik alles bij de hand had toen ik de documenten ging uploaden. Hierna is het heel snel gegaan.”

Hypotheek aanvragen

Wil jij ook een hypotheek in een week? Sluit je hypotheek dan zelf af via Hypotheek24.nl en verzamel net als Sai Fong de documenten. Voor je het weet is je aanvraag rond en is dat droomhuis van jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *