Hypotheek bij Bunq nu ook via Hypotheek24!

Leestijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar een nieuwe hypotheek? Dan hebben wij goed nieuws! Sinds deze week is het namelijk ook mogelijk om via Hypotheek24 je hypotheek af te sluiten bij Bunq. Wij vertellen je meer over deze nieuwe hypotheekverstrekker! 

Scherpe rentetarieven voor hypotheken met NHG

Bij Bunq is het mogelijk om een annuïtaire, lineaire en aflossingsvrije hypotheek af te sluiten. Daarnaast biedt Bunq ook de mogelijkheid om je hypotheek tegen een scherp rentetarief af te sluiten met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Omdat de bank bij een hypotheek met NHG een lager risico loopt kun je profiteren van een goedkopere rente en neemt NHG, in geval van gedwongen verkoop, de restschuld over. Bunq staat momenteel in de top 5 van goedkoopste rentes voor hypotheken met NHG. Zo betaal je momenteel voor een annuïtaire hypotheek met een rentevaste periode van 10 jaar een rentepercentage van 2,89%! 

Voordelen Bunq hypotheek

Naaste de scherpe rentetarieven heeft hypotheek bij Bunq nog een aantal voordelen: 

  • De offerte is 4 maanden geldig, waarna deze met nog 2 maanden verlengd kan worden (let op, hier kunnen wel kosten aan verbonden zijn) 
  • Je kunt uit eigen middelen onbeperkt boetevrij aflossen op je hypotheek 
  • De rente daalt automatisch wanneer je door aflossen in een lagere risicoklasse valt 
  • Als de rente op de dag van passeren lager is dan de offerterente geldt de lagere rente 

Wil je de volledige voorwaarden van Bunq bekijken? Lees ze hier!

Hypotheek afsluiten in combinatie met advies 

Je kunt een hypotheek bij Bunq alleen afsluiten in combinatie met advies. De adviseur zal samen met jou bespreken welke hypotheek het beste bij je past, hoe je je hypotheek kunt samenstellen, hoe lang je de rente gaat vastzetten en hoe je risico’s kunt afdekken. Zo heb je de zekerheid dat je de hypotheek kiest die ook het beste bij jou past! 

Plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs! 

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden of heb je andere vragen? Maak dan hier een gratis en vrijblijvende belafspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Zo krijg je op voorhand al inzicht in je financiële mogelijkheden, maandelijkse hypotheeklasten en weet je wat je maximaal kunt lenen. Direct vragen stellen? Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp. Scan de QR-code om ons toe te voegen of klik hier! Handig toch? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *