Hypotakeaway

Hypo TakeAway in Amsterdam: voor koffie, panini’s én hypotheekadvies

Leestijd: 2 minuten

Yes, we hebben met trots een uniek concept gelanceerd midden in de Pijp in Amsterdam. Hypo TakeAway van Hypotheek24.nl is de eerste hypotheek-koffiebar van Nederland.

Milennials regelen graag alles online. Van hun date op Tinder of Happen, tot het boeken van een vakantiespot via Airbnb. Toch hebben we bij Hypotheek24.nl gemerkt dat er soms best wat behoefte is aan het sparren met een specialist als het gaat om het kopen van een huis.  Daarom werd het tijd voor deze stap. Een uniek concept Hypo TakeAway.

Wat kan jij doen bij Hypo TakeAway?:

  • Bereken ter plekke je maximale hypotheek;
  • Spar met de hypotheekexpert in de winkel;
  • Drink koffie & thee en eet panini’s ;
  • Krijg hypotheekadvies voor € 350,-.

We houden de drempel zo laag mogelijk door een lekker muziekje, goeie koffie en een fijne grote leestafel. Weer eens wat anders dan de stoffige hypotheekwinkels.

Open Koffie

In de Hypo TakeAway-koffiebar worden geregeld events gehouden. Van seminars met de gouden tips waar je op moet letten bij het kopen van een huis tot Open Koffie-sessies elke tweede en vierde dinsdag van de maand. Ook geldverstrekkers, zoals ABN en Aegon, zullen op korte termijn seminars organiseren in de koffiebar. Via Hypotheek24.nl/hypotakeaway kunnen geïnteresseerden zich binnenkort inschrijven.

Hypotakeaway

Waar en wanneer?

Speciaal voor de hardwerkende milennial is Hypo TakeAway geopend in de avonduren. Loop eens binnen voor een kop koffie of boek een vrijblijvend gesprek met een hypotheekexpert.
Oh, en neem vast een kijkje op onze Instagram. Hoe leuk!

@Hypotakeaway #Hypotakeaway

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *