Open Huizen Dag

Open Huizen Dag ontzettend populair

De Open Huizen Dag was een succes, er zijn maar liefst 105.000 bezoeken afgelegd! De 29.000 deelnemende verkopers ontvingen gemiddeld 4 bezoekers volgend NVM. Voor sommige woningen stonden de bezoekers zelfs in de rij!

Stimulans huizenmarkt

Zaterdag openden ca. 29.000 verkopers hun deuren en er waren zo’n 105.000 bezoeken. Ondanks dat er afgelopen voorjaar zo’n 37.000 huizen mee deden met de Open Huizen Dag, is de afname van zo’n 8000 geen slecht teken. Het gaat juist goed met de huizenmarkt! De huizenmarkt wordt enorm gestimuleerd door de:

  • Lage hypotheekrente;
  • Aantrekkelijke prijzen in een groot deel van het land;
  • Afname van het aanbod van te koop staande woningen.

Allemaal redenen die de huizenmarkt ten goede komen en aan de crisis een einde maken! Het einde van de crisis en de populariteit van de Open Huizen Dag was ook te zien in de bezoekersaantallen van Funda de afgelopen week. Zij hadden namelijk een recordaantal van 10 miljoen bezoekers te verwerken!

Hypotheek afsluiten

Op de Open Huizen Dag hadden 55% van de deelnemende huizen een vraagprijs tussen €100.000,- en €250.000,-. Ben jij benieuwd of je een hypotheek zou kunnen krijgen voor een van deze woningen? Bereken dan nu je maximale hypotheek en sluit vervolgens zelf je hypotheek af via Hypotheek24.nl. Een advies heb je vaak niet nodig omdat er niet veel meer te kiezen valt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *